SUCCESVOLLE

ONLINE EVENTS

Online event: totale ontzorging op elk gebied


Kies voor een online event en bereik je doelgroep op een laagdrempelige en effectieve manier. Zonder dat zij hoeven te reizen, kun je ze precies de informatie bieden die je wilt. Op een interactieve manier, zodat je een hogere conversie behaalt. Wij ontzorgen je graag helemaal door als regisseur jouw online event van A tot Z te organiseren en faciliteren.

Samen maken we jouw event online succesvol

Een productlancering, congres, webinar of online training: we kunnen elk type event voor je realiseren. Uiteraard zijn de online events geen exacte kopieën van de fysieke events. Dat hoeft ook helemaal niet. Als het maar impact heeft. Bedenk maar eens hoe weinig mensen er bij de introductie van een nieuwe iPhone in de zaal zitten en hoeveel mensen live online dezelfde presentatie volgen en dezelfde beleving hebben als wanneer ze er zelf bij waren geweest. Die beleving, daar gaan we voor. Zo maken we samen je online event succesvol.

Wij helpen je als regisseur van online events door de programmering en de uitstraling van het event te verzorgen.

right-image-text-block-image-online-events

Voordelen van online events

multi-column-block-image-online-events-0

Continuïteit

Door trainingen digitaal aan te bieden gaan ze altijd door.

multi-column-block-image-online-events-1

Overal Toegankelijk

Overal en altijd toegankelijk op elk device

multi-column-block-image-online-events-2

Totale ontzorging

Alle techniek nemen we je uit handen

multi-column-block-image-online-events-3

Thought leadership

Deel je kennis met al je doelgroepen en wordt een thought leader

multi-column-block-image-online-events-4

Branding integratie

Trainingvideo's en animaties worden volledig in de branding van je bedrijf

multi-column-block-image-online-events-5

Nieuwverdienmodel

Zet online training in als een extra verdienmode

Hogere conversie via je online publiek

Of je nu zelf al werkt met een bepaald online platform, zoals Microsoft Teams of Zoom, of je wilt van ons advies over het beste platform voor jouw situatie: het kan allemaal. En dan is er natuurlijk nog het online publiek. Men moet immers wel weten wanneer ze waar online moeten zijn. Dat hele marketingtraject nemen wij je uit handen. Dat kan van invite-only zijn tot aan productlanceringen waarvoor we via perspromoties en social campagnes buzz creëren.

Uiteindelijk haal je dankzij de directe follow-up naar aanleiding van je online events veel meer waarde uit je event dan wanneer het fysiek was geweest. Dat realiseren we ook graag voor jou.

right-image-text-block-image-online-events-2

Het aanbieden van trainingen via online kanalen zoals een eigen academy of university helpt in het versnellen van de informatie voorziening naar de gebruikers, het reduceren van customerservice support en het verstevigen van je thought leader positie.

Ton Kuper, CEO van C4Real
Request Quotation

Het online event als digitale experience

De grote drempel die veel organisaties over moeten voordat ze voor een online event kiezen is dat de interactie anders is dan bij een fysiek event. Maar dat er interactie mogelijk is op allerlei manieren, dat bewijzen we je graag! Zowel tussen de presentator en het publiek als tussen het publiek onderling, zodat het een echt netwerkevent wordt.

Op elke stap in het proces staan wij (virtueel) naast je om alles in goede banen te leiden. Van ticketing tot de content van het event. Van de livegedeeltes in een professionele studiosetting, zoals Q&A’s, tot vooraf opgenomen onderdelen op locatie. Ook op het gebied van beeld en geluid, eventdesign, de sprekers, de moderator of dagvoorzitter kunnen we je ontzorgen. Met als kers op de taart de opname van het complete online event, zodat je het later nog kunt hergebruiken.

De verbinding met klanten en leads

Of het nu gaat om leveranciers die je al een tijd niet meer ontmoet hebt, potentiële klanten waar je maanden niet op bezoek kon of je gewaardeerde klantenkring: met een online event bereik je ze allemaal. De manier waarop je dat doet, overleggen we graag met je. We regelen heel eenvoudig een studio voor je, eventueel met green screen. Vanuit de regiekamer verzorgen we de liveopnames en zorgen we dat alle data goed verwerkt wordt.

right-image-text-block-image-online-events-3
left-image-text-block-image-online-events-4

Op de hoogte blijven van onze nieuwste blogs lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

Voor elk doel een online event

multi-column-block-image-online-events-2-0

Product launch


multi-column-block-image-online-events-2-1

Keynote


multi-column-block-image-online-events-2-2

Press release


Zo verloopt het proces

multi-column-block-image-online-events-3-0

1. Intake


multi-column-block-image-online-events-3-1

2. Concept

en programmering


multi-column-block-image-online-events-3-2

3. Publiek selecteren

en uitnodigen


multi-column-block-image-online-events-3-3

4. Oefensessie


multi-column-block-image-online-events-3-4

5. Hosting & livegang


multi-column-block-image-online-events-3-5

6. Follow-up

en data-analyse


Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw online event?

We helpen je graag verder

Contact Us
Don’t want to miss anything from C4Real? Stay informed of our latest blogs and cases. Sign up for our newsletter and receive the latest news in your mailbox up to six times a year.
Copyright 2020 | C4Real | All Rights Reserved